Mobiel: +31 6 83 82 54 53
Vakantiepark De Monnik

Rijspolder 94
9166 RZ  Schiermonnikoog

 

last minutes en specials


Renovatie Vakantiepark De Monnik 

In het najaar van 2021 is gestart met een grote renovatie op Vakantiepark De Monnik. Riolering, waterleiding en wegen worden verbeterd en gemoderniseerd. In ettappes worden de werkzaamheden uitgevoerd. Het park is bereikbaar met bus en taxi, maar het is wel zichtbaar dat er gewerkt wordt.

We houden u op de hoogte als in uw vakantieperiode werkzaamheden zijn gepland. Er wordt geprobeerd om de overlast tot het minimum te beperken.

De renovatie duurt tot eind 2022/begin 2023.

 

Altijd al willen slapen op een COCO-MAT?

In Jolijn kunt u slapen op een heerlijk tweepersoonsbed van COCO-MAT. De filosofie van COCO-MAT sluit naadloos aan over hoe wij in het leven staan. COCO-MAT omarmt een levensstijl die is gefundeerd op eenvoudige waarden die elke dag een beetje geluk aan het leven toevoegen: eerlijkheid, verantwoordelijkheid, gastvrijheid. Een geweldige nachtrust is pas echt heerlijk als u vol energie de volgende ochtend verwelkomt. En u komt volledig tot rust in Jolijn en u slaapt bovendien op het meest noordelijkst gelegen bed van COCO-MAT in Nederland. Wil je meer weten over COCO-MAT, kijk dan op www.coco-mat.nl

 

November Wandelmaand

November is wandelmaand op Schiermonnikoog! Kom een weekend of midweek in november en betaal slechts 325 euro!

Met de slogan ‘Met warme jas en stevige wandelschoenen aan begint het uitwaaien pas echt!’ presenteert Nationaal Park Schiermonnikoog zichzelf als wandeleiland; het eiland heeft november uitgeroepen tot Wandelmaand. Een maand vol leuke wandelingen & excursies, met en zonder gids, waarbij nauw wordt samengewerkt met Natuurmonumenten. Meer informatie over excursies en de wandeltochten is te vinden op de website van VVV Schiermonnikoog.

 

 

Top
Met dank aan Qreativ