Mobiel: +31 6 83 82 54 53
Vakantiepark De Monnik

Rijspolder 94
9166 RZ  Schiermonnikoog

 

Over ons


We zijn weer thuis!

Dat zijn vaak de eerste woorden die we uitspreken als we terug zijn op ons geliefde Schiermonnikoog, of ‘Schier’ zoals wij het zeggen. Wij komen sinds 2004 al menig keer per jaar op dit lytje pole in de Waddenzee. Lytje pole betekent polletje gras en is het koosnaampje van het kleinste Waddeneiland.

 

Wij, Angelique Cras en Michiel den Ouden en onze kinderen, voelen ons thuis op dit eiland en dat leidde naar de droom om een eigen plek op Schier te hebben.  En die droom werd eind 2014 werkelijkheid doordat wij ons hart verloren aan vakantiehuis Jolijn. Wij genieten niet alleen van Jolijn, wij willen Jolijn ook delen met andere liefhebbers van dit prachtige eiland.

 

Rust, de kracht van de natuur en vrijheid

Schiermonnikoog staat voor ons voor rust, natuur en vrijheid. Het Schiergevoel laat zich het beste omschrijven als ‘het komt zoals het komt’, ‘de natuur bepaalt het ritme’, wind door je haren en respect voor de zee en natuur.

 

Thuiskomen

Wij willen van Jolijn een plek maken waar natuur, een beetje luxe/comfort en het ‘Schiergevoel’ samen komen. Een vakantiehuisje waar je kinderen heerlijk op de blote voeten op de schommel in de tuin kunnen spelen, hun gevonden schelpjes en jutspullen kunnen uitstallen en waar je op het terras van de natuur en rust kunnen genieten en ’s avonds als de kinderen op bed liggen heerlijk met een glas wijn de dag kunnen doornemen. Voor stellen is Jolijn een plekje om thuis te komen na een lange wandeling op het strand of fietstocht door het bos en de duinen. Waar je ‘s morgens met een kop koffie vanaf de bank de konijnen en fazanten kunt zien lopen.

 

Wees welkom in Jolijn en voel je thuis.

Ons huis is dan even jullie thuis.

 

Angelique Cras & Michiel den Ouden

Top
Met dank aan Qreativ