Mobiel: +31 6 83 82 54 53
Vakantiepark De Monnik

Rijspolder 94
9166 RZ  Schiermonnikoog

 

last minutes en specials


Last minute aanbieding november 2018  

November is wandelmaand op Schiermonnikoog! Kom een weekend of midweek in november en betaal slechts 265 euro!

Met de slogan ‘Met warme jas en stevige wandelschoenen aan begint het uitwaaien pas echt!’ presenteert Nationaal Park Schiermonnikoog zichzelf als wandeleiland; het eiland heeft november uitgeroepen tot Wandelmaand. Een maand vol leuke wandelingen & excursies, met en zonder gids, waarbij nauw wordt samengewerkt met Natuurmonumenten. Meer informatie over excursies en de wandeltochten is te vinden op de website van VVV Schiermonnikoog.

 

Wilt u gebruik maken van deze last minute aanbieding? Reserveer een midweek of weekend door het formulier in te vullen.

 

Altijd al willen slapen op een COCO-MAT?

In Jolijn kunt u slapen op een heerlijk tweepersoonsbed van COCO-MAT. De filosofie van COCO-MAT sluit naadloos aan over hoe wij in het leven staan. COCO-MAT omarmt een levensstijl die is gefundeerd op eenvoudige waarden die elke dag een beetje geluk aan het leven toevoegen: eerlijkheid, verantwoordelijkheid, gastvrijheid. Een geweldige nachtrust is pas echt heerlijk als u vol energie de volgende ochtend verwelkomt. En u komt volledig tot rust in Jolijn en u slaapt bovendien op het meest noordelijkst gelegen bed van COCO-MAT in Nederland. Wil je meer weten over COCO-MAT, kijk dan op www.coco-mat.nl

 

Korting voor vrienden

Bent u eerder onze gast geweest en dankzij u boeken uw vrienden of familie ook hun vakantie in Jolijn? Dan ontvangt u bij uw volgende boeking van ons tot 20% korting! Vermeld u dit wel op het reserveringsformulier?

 

 

Top